Ole Lassen udstiller i April 2024

I hele april måned kan du opleve kunst i særklasse.

Fernisering mandag den 8. april kl. 18:30 til 20:00

Ole Lassen udstiller sine billeder
Ole Lassen er født 1942 og autodidakt.
Ole Lassen siger ”Min kunst interesse startede tidligt, idet en inspirerende
tegnelærer i skolen satte mig i gang. 

Det begyndte med kulkridt og akvarel og udviklede sig senere til olie og akryl. Mit første værk daterer sig til 1959 – samme år som jeg begyndte min uddannelse i forsikringsbranchen og hvor jeg nu, efter 46 år, har afsluttet min erhvervskarriere. 

Jeg har nydt min hobby i de mange år, og da nu pensionstilværelsen giver mig mere tid, kan maleriet dyrkes i større omfang.

Mine foretrukne motiver er hentet fra naturen, og fra mange rejser i såvel Europa som USA og Asien.

Også Norge og Sverige har været foretrukne rejsemål, og givet inspiration til såvel naturalistiske som abstrakte billeder. Farvevalget er altafgørende for et godt resultat og himmel/skyer spiller en vigtig rolle i billedkompositionen, som jeg ser det. 

I de senere år har stilen ændret sig lidt over mod ren abstraktion, men det skal stadig være overladt til beskuerens fantasi, at få en god oplevelse ud af farvespil og billedkomposition. 

Jeg har haft stor fornøjelse af at udstille i mange forskellige virksomheder, og har også haft galleriudstillinger i årenes løb”

Views: 2

Skip to content