Kristine Hellesøe Appel

Unikke collagebilleder 

Jeg er optaget af, hvordan velkendte motiver som planter og blomster kan varieres i det uendelige. Inspirationen finder jeg i gammelt mønstret tapet og blonder, blomsters og planters former, farvesammensætninger, jeg tilfældigt falder over, lysindfald og skygger…

Mine værker svinger mellem et ekspressivt og dynamisk udtryk og det mere poetiske og stille. Fra farveeksplosioner til det helt hvide. Jeg starter ofte med at skabe en form for kaos for så at begynde at rydde op ved hjælp af rene farveflader, lige linjer eller gentagelser af former.

Jeg er vild med muligheden for at variere mine teknikker, arbejdsredskaber og materialer og svinger derfor mellem at arbejde med maleri, linoleumstryk, papirklip, monotypi o. lign.

Jeg udstiller løbende på gallerier, i interiørbutikker, kunstforeninger, gruppeudstillinger og lignende og står også ofte på forskellige designmarkeder. Desuden holder jeg gerne kurser i grafik, maleri og lign.

Kontakt mig gerne for udstillinger, undervisning eller samarbejde.

Født i Haderslev, 1984, bor og arbejder i dag i København.

Uddannet cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet 2012 og billedkunstlærer fra Blaagaard/KDAS 2013.

Kurser på Kunstskolen Spektrum og Københavns Kunstskole.

.

Kristine Hellesøe Appel
Ydunsgade 9, 2. tv
2200 København N
+ 45 20 62 42 61

hej@kristinehellesoe.dk

http://kristinehellesoe.dk

Billeder fra eventet

Views: 229

Skip to content