Hanne Sies 05.03.22

Fernisering den 5. marts kl. 11.00 til kl. 12.30

Udstilling fra den 1. marts til den 31. marts 2022
Fernisering lørdag den 5. mats kl. 11:00 til kl. 12:30
Hanne Sie udstiller sin billedkunst

Når lyset bryder frem

5. marts 2022 er Kunstforeningernes Dag, og vi fejre dagen med fernisering og åbning af Hanne Sies udstilling som har navnet ”Når lyset bryder frem”

Hanne Sie er billedkunstner, grafiker og digter. Hun har arbejdet som billedkunstner siden 1980 og har en aktiv og omfattende udstillingsvirksomhed i både Danmark og udlandet. 

Her kan bl.a. nævnes Kunstnernes Påskeudstilling, Réalités Nouvelles i Paris, Miró Museet i Barcelona og Kunstmuseet i Beijing. Hun er repræsenteret på flere museer i Europa.

I øvrigt kan nævnes, at Hanne Sie er udnævnt til Årets Rudersdalkunstner 2022. Læs mere om kunstneren på hendes hjemmeside www.hannesie.dk

På udstillingen “Når Lyset Bryder Frem” viser Hanne Sie maleri, akvarel og grafik. Hendes arbejde er centreret om farven og formen som udtryk, og som et universelt sprog uden ord. 

Hun bearbejder sine sanseindtryk og oplevelser af verden til abstrakte, koloristiske kompositioner i en personlig lyrisk palet. Værkerne fremstår geometriske og konkrete, men har titler som refererer til omverdenen.

Kom og mød Hanne Sie, og vær med til at udvælge det Hanne Sie kunstværk som Kunstforeningen skal købe.

Views: 43

Skip to content