Charlotte Kazhel Carlsen - Marts 2023

Udstilling marts 2023.

Fernisering lørdag den 04. marts kl. 11:00 til kl. 12.30.

Om kunstneren

Jeg har tegnet og malet hele mit liv. At arbejde med farverne giver mig momentum, væren og magi. Jeg oplever desuden, at jeg gennem
farverne har kontakt til noget større og universelt. Jeg arbejder således bedst intuitivt og med mange farvelag, da malerierne på den måde næsten er med til at male sig selv.

De malerier jeg har i mit hjem både af mine egne og af andre kunstnere betyder meget for mig, og de betyder meget for stemningen i hjemmet. Jeg glædes og inspireres således på flere måder af dem hver dag.

Det er min motivation for at udstille mine malerier – forhåbentlig at give og dele bevægelse og lys til andre gennem disse. Jeg udstiller således ca. seks til otte måneder om året primært i Kunstforeninger, og sælger løbende malerier også fra min Instagram @Galleri-Kazhel Carlsen eller min hjemmeside: www.Galleri-KazhelCarlsen.com.

Den udstilling jeg afholder hos jer i Vallensbæk Kunstforening er udstillingen:
Havfruer. Når jer maler, er det ofte først og fremmest bestemte farver, jeg
forelsker mig i, og så kommer der i en periode mange malerier med de farver. I Havfruer var det, som det fremgår især den turkise – den er stadig en af mine favoritfarver. Således kommer malerierne også som i en slags familier eller under temaer.

Før Havfruerne kom Lyset vender tilbage, så kom Personas, og pt. er jeg i
gang med en række malerier af afroamerikanske Dansere.

Hvis du gerne vil købe et maleri til dit hjem, er du velkommen til at kontakte mig. Malerierne kan dels ses på de løbende udstillinger eller efter aftale på Frederiksberg eller i Kerteminde. Mobil: 26828239.

Visits: 8

Skip to content