Åge Rokkjær 02.05.22

Åge Rokkjær Udstilling i maj 2022

I hele maj måned kan du opleve kunst i særklasse.
Fernisering mandag den 2. maj kl. 18:30 til 20:00

Om kunstneren Åge Rokkjær
Jeg er uddannet formningslærer. Jeg har undervist i folkeskolen og på ”I-U”-
akademiet i Brøndby. Jeg har udstillet på Brøndby rådhus, i Brøndby kunstforening, Køge Bugt kunstforening, Roskilde kunstforening og som månedens kunstner på Ro’s Torv samt Johanneskirken i Greve.

Jeg arbejder med forskellige materialer: Pitchers som er fotografik og oliemaling normalt i størrelser på 60×80 cm og 100×100 cm. I stentøj bliver det til lamper, krukker og figurer ofte kombineret med glasworks – samt de meget eftertragtede glasmalerier i Bulls Eye glas. ROKK er mit kunstnernavn.

Om pitchers
Pitchers minder om pictures. En pitch er en kort, koncentreret fortælling. En pitch er også en bane i cricket som en bold kastes hen over. En pitcher (mig) slår til bolden og giver den ny retning og fart.

Et muligt motiv kommer mig i møde – jeg fotograferer det. I et billedprogram
trækker jeg farvenuancer ud indtil jeg nærmer mig maleriet. Det giver lys i billedet og muliggør at jeg efter fremkaldelse kan male på det med oliemaling på en sådan måde at det integrerer sig med fotografikken.

Kom og oplev billederne og kunsten ved ferniseringen.

 

Visits: 64

Skip to content